migajek Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Cześć, szukam sensownej trasy, by móc dostać się rowerem z gdańska gł. do pruszcza. trakt św. Wojciecha absolutnie się nie nadaje, wiem że można jechać wzdłuż niego (głównie nasypem) ale to wątpliwa przyjemność - głośno, wąsko i często ludzie chodzą. fajnie by było jakby trasa była w miarę bezpieczna, na tyle by powrót ok. godz. 20 nie oznaczał utraty roweru i zębów na Oruni :] drogi polne mile widziane, trochę błota jeszcze nikomu nie zaszkodziło. jakieś propozycje godne polecenia? Pozdrawiam
zekker Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Urząd wojewódzki, Mostowa, Przybrzeżna lub Sandomierska, Równa, Wschodnia, potem Wołyńska, Żuławska , potem wjazd na wał Nad Starą Radunią, mostem na drugą stronę Niegowo, kawałek dalej w lewo przez pola, po "szykanie" na krzyżówce w prawo przez Radunicę, prosto Obrońców Westerplatte i wyjeżdża się przy wiadukcie nad torami. Jak trzeba, to mogę zaznaczyć trasę na mapie. Ostatnio tam jechałem kilka lat temu, więc nie wiem jak ze stanem dróg. Miejscami było dziurawo, a gdzie indziej błoto.
migajek Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzięki, jak patrzyłem na mapę to dokładnie tak planowałem trasę, po prostu chciałem od kogoś kto już jeździł tam wiedzieć jak to wygląda w praktyce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.