adamino Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, Z racji tego, że zbliża się lato, a mój poprzedni rower został skradziony, staję przed koniecznością kupna nowego Moje dane: wzrost 175 cm waga 93 kg ( ) Rower ma mi służyć do kilkugodzinnych wycieczek po asfalcie i nieutwardzonych ścieżkach, drogach leśnych. Na rowerze zamierzam zamontować bagażnik, a na nim jakąś małą torbę. Nie mam zbyt dużego rozeznania w rowerach, ale wydaje mi się, że najodpowiedniejszy dla mnie będzie rower XC. Mogę tylko powiedzieć, że w marcu przejechałem się dwa razy po 50 km na pożyczonym Authorze Basic SX i muszę przyznać, że jechało mi się dość dobrze. Oczywiście mógłbym dla siebie kupić takiego samego Authora, jednak mam do wydania trochę więcej pieniędzy (około 2000 zł, maksymalnie 2500), a być może jest jakaś ciekawsza opcja w tej cenie? Preferowane marki to Author/Accent/Agang/Cube/Giant jako, że sklepy sprzedające rowery tych marek znajdują się w moim mieście. Niemniej chętnie wysłucham każdej propozycji Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.