bender999 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam Mam problem z odpowietrzeniem Magury Louise 2008. Robiłem to już chyba z 10 razy i za każdym razem efekt jest mniej więcej taki sam - klamka jest dość miękka. Hamulec hamuje jak szalony ale ta miękkość jest raczej nie do zaakceptowania. Na klockach zbliżonych do tarczy na max, klamkę można, fakt że ciężko, ale docisnąć do kierownicy. Ma ktoś jakiś pomysł co można z tym zrobić ewentualnie może jakieś są "magiczne" sztuczki przy odpowietrzaniu tego typu hamulców. To co już robiłem to przekręcanie zacisku, stukanie w niego, stukanie w przewód Nie wiem czy może nie ma wpływu to ze mam tylko olej Shimano i nim zalewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wypowiedz to zaklęcie u czarnoksiężników w serwise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.