naimad Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam prosze o opinie co sądzicie na temat roweru Merida Carbon FLX XT-Edition 2010 cena 5 159.14 zł http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-merida-carbon-flx-xt-edition-2010.html czy to dobra cena ? moze ktos zna sklep gdzie oferują go taniej , czy osprzet jest dobry ? na co zwrocic uwage przed jego zakupiem przez sklep wysyłkowy ? a może ktos mi poleci cos innego w podobnej cenie na innym osprzecie Naimad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimad Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 czy ktos mi usunie ta kupke która leży przy mojej kropie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A o co tak konkretnie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer206 Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Przy tych cenach części rowerowych to jest bardzo dobra cena i za 5 kafli ciężko chyba o coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimad Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 może ma ktos informacje gdzie moge najtaniej kupic ten rower z rama 22" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.