Skocz do zawartości

[Amortyzator] Rock Shox Reba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi na pytanie, czy amortyzator Rock Shox Reba nada się dla mnie Wiele osób na forum krytykuje go za dużą awaryjność, choć nie wiem czy to prawda. Spora liczba osób za to chwali go za kulturę pracy i szeroki zakres regulacji. Jaki jest naprawdę ten amortyzator? Sam planuję kupić rower z tym RS'em. Czy będzie on odpowiedni dla mnie do XC? Ważę 50 kg, ale i tak za parę lat bedę ważył więcej. :) Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam.

Napisano

Proponuje pierw poczytać tematy z tym amortyzatorem, a jest co czytać. Naucz się korzystać z wyszukiwarki. A odp na twoje pytanie brzmi TAK.

Napisano

Proponuje pierw poczytać tematy z tym amortyzatorem, a jest co czytać. Naucz się korzystać z wyszukiwarki. A odp na twoje pytanie brzmi TAK.

szybalski, przeczytałem już większość tych tematów i w jednych ją chwalą, a w drugich wręcz przeciwnie. Dlatego właśnie się pytam.

• Mod Team
Napisano

Kolejny temat o rebie prawdopodobnie nie przyniesie odpowiedzi, a jedynie powieli te informacje ,które znajdziesz w starszych tematach.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...