PandaFaka Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ostatnio spodenki firmy Stanteks dosyć często się pojawiają. stąd moje pytanie. Używał ich ktoś? Jak wrażenia (wkładka i ogół)? :-) Przykładowa aukcja: http://allegro.pl/spodenki-rowerowe-stanteks-z-wkladka-coolmax-r-xl-i1512137827.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Tzn ja, ale to w długich. Materiał,wkładka są na poziomie, gorzej z napisami-po praniu się zdzierają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holdegron Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja też mam długie. Nadruki są aktualnie znacznie poprawione, nie złażą. Natomiast wkładka jest średnia, nie najgorsza. Mam porównanie do Shimano Originals - Stanteks oceniam tak na 75% ;-) Bobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mam takie długie. Jeśli chodzi o wkładkę to jak dla mnie jest ona dość słaba. Co do materiału ok nie mam większych zastrzeżeń, ale w podobnej cenie można kupić coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 A czy ktoś użytkował takie spodenki? http://allegro.pl/szorty-rowerowe-dwuwarstwowe-stanteks-rozmiar-l-i1570202387.html Mam w planie zakup endura hummvee ale za ich cenę mam tych stanteksowkich niemal 4 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Mam takie długie. ale w podobnej cenie można kupić coś lepszego. Np. jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.