remi155 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Siemka, polamal mi sie pare zabkow w przedniej zebatce i mam pytanie czy musze kupic cala korbe czy mozna wymieniac tez same zebatki? Pozdro! Jeśli tak to ile kosztuje taka zebatka?
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2011 Zalezy jaka korba i w zależności od wielkości zębatki ceny będą różne.
lyndowss Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Dobre pytanie i dołączę się do niego. Te z niższych klas nie mają wymiennych tarcz z tego co wiem. Czy to prawda? Może jakieś przykłady wymiennych i niewymiennych korb i dodatkowo jakby ktoś mógł orientacyjne ceny podać.
afly Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Cieżko podać przykłady takich korb, ponieważ wybór jest dośc pokaźny na allegro, przeważnie większość korb od 90zł ma wymienne zębatki. A koszt zębatek jest od 20 - xxx zł, wszystko zależy jaki materiał (stal/aluminium),waga i rozmiar NP: http://allegro.pl/nowa-tarcza-zebatka-44t-69-g-alu-xc-mtb-wys-0-i1540659698.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.