OdiLV4 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Tak jak w temacie... Mam problem z manetką SRAM Trigger X7, dokładnie lewą... Nie wiem dlaczego od pewnego czasu przeskakuje mi w górę (do niedawna) ok, ale w dół od razu z 3 na 1, a ostatnio przy wrzucaniu na górę nie odbija mi dźwignia przełożenia... Na początku myślałem że to linka... Niestety, wymieniłem linkę wraz z pancerzem na nowo, wszystko przesmarowałem, przerzutkę wymyłem i problem dalej jest... Przerzutka przednia także ten sam model SRAM X7... Proszę o pomoc
Mod Team Puklus Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2011 Prawdopodobnie sie coś zacina, zawiesza i dlatego zrzuca odrazu 2. Sproboj ją rozebrać i zoabaczyć w czym może być problem.
OdiLV4 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Napisano 11 Kwietnia 2011 Już to zrobiłem... Niestety pomogło ale na chwile... Planuje rozebrać to jeszcze raz, dokładnie przemyć i przeczyścić, tylko nie wiem jakim smarem najlepiej to później wszystko nasmarować... Nie może być przecież zbyt lepki żeby wszystko chodziło w miarę szybko, a jednocześnie nie może być też jak "woda"...
Mod Team Puklus Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2011 wiec coś sie zawiesza, zaczepia, dokładnie obejrzyj moze znajdziesz przyczynę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.