Skocz do zawartości

[Sakwa+pompka] Jaka pompka do Meridy SMART T-BAG II?

PopaY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sakwa pod ramę MERIDA SMART T-BAG II ma pod dolną krawędzią miejsce (zaczep) na mini pompkę. Nie mam jeszcze tej sakwy, ale się zastanawiam nad zakupem. Niestety nigdzie nie ma podanych wymiarów tej sakwy. Waszym zdaniem, jakiej wielkości pompka się pod nią zmieści? Może ktoś ma tą sakwę i mógłby zmierzyć?

Zdjęcia sakwy:

37_3.jpg

136350cbec42c10f.jpg

Ja mam tam włożoną pompkę o długości około 23cm, ale ponieważ jest jeszcze trochę miejsca i delikatnie wychodzi z jednego z tych uchwytów krańcowych (te siateczki mam na myśli) wyciągam tłok dla pewności. Wydaje mi się, że tak 25-26cm będzie pewniej się trzymać.

Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Przejrzałem od groma ofert z allegro, ale nic nie znalazłem co by pasowało pod tą sakwę w taki sposób by było sztywno. Panowie, potrzebuję pompkę. Pompkę, która będzie miała min. 25cm długości, max. 27cm długości. Dobrze by było gdyby pompowała zarówno pchając jak i odpychając tłok, mile widziany również manometr. Cena? Myślę, że do 50zł powinno się coś znaleźć, jeśli nie to proszę o droższe propozycje. Kolor - najlepiej czarny. Proszę zatem o doradzenie.

Pozdrawiam.

Zadałem kilka pytań sprzedającym na Allegro (choć większość przez od wczoraj nie odpisała). Jak na razie z pompek, które będą pasować mogą być:

Kellys KP-204 (26cm) - niestety bez manometru i nie wiem czy pompuje obustronnie

Kellys KP-201 (27cm) - jak wyżej w dodatku kolor rzucający się w oczy

Beto CLD-021 (26cm) - brak manometru

SKS Injex Litte Zoom (25cm) - brak manometru i nie wiem czy pompuje obustronnie

Niestety pompka, która mnie najbardziej interesowała czyli Merida AIR MAX TELE G jest za krótka :( Cały czas liczę na Waszą pomoc w wyborze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...