specialharher23 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam mam do was pytanie jak w temacie ktory z powyzszych rowerow bedzie najlepszy do jazdy w lesie na polach no moze w gory.Oczywiscie rowniez ktory z tych rowerow ma najlepszy osprzet i stosunek jakosc/cena. pytanie kieruje do znawcow i ludzi znajacych sie na rzeczy . PS jestem nowy i niewiedzialem gdzie zalozyc temat. edit: unibike expert 2011 lub 2010
Peterp079 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/87350-rower-unibike-expert-czy-hardrock-pro-disc-int/ Nie wiem czy potrzebnie zakładasz nowy temat. W poprzednim masz odpowiedzi praktycznie gotowe. Jak również to że U EX 2010 już nigdzie nie dostaniesz. Teraz to chyba pozostaje przejechanie sie na kazdym z nich i podjecie decyzji...
specialharher23 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Napisano 11 Kwietnia 2011 no i git tylko czy w warszawie jest jakis sklep gdzie beda te 3 rowery
Peterp079 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Oj tutaj to juz nie pomoge ale raczej na pewno w jednym sklepie ich nie znajdziesz. Za to masz w Wawie na tyle sklepow rowerowych ze pewnie te 3 modele sa w miescie. Tutaj musi Ci ktos ze stolycy doradzic gdzie ich szukac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.