Gość Karol Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktoś z uzytkowników forum wie gdzie można kupić klucz do odkręcania kolców z butów Shimano? Szukałem w necie ale nic nie ma. Pozatym chciałem zapytać czy po odkręceniu kolców można z nich zrezygnowć. Jeżeli tak to co wkręcić w otwory aby je zaślepić ?
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2011 Trochę się z tego śmiałem, ale mój kolega zaślepił te otwory plastikowymi zaślepkami do śrub w meblach. Tyle, że musiał z butami się wybrać do sklepu by dobrać rozmiar. Rozwiązanie działa.
karbeti Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzięki ale chodziło mi bardziej czy są jakieś oryginalne sruby bądź wkręty.
Pytanie
Gość Karol
Witam. Czy ktoś z uzytkowników forum wie gdzie można kupić klucz do odkręcania kolców z butów Shimano? Szukałem w necie ale nic nie ma.
Pozatym chciałem zapytać czy po odkręceniu kolców można z nich zrezygnowć. Jeżeli tak to co wkręcić w otwory aby je zaślepić ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.