swimfan Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam,od dłuzszego czasu zmagam się z tylnim kołem raz za razem pękaja mi szprychy przy nyplu.Gdzie w Warszawie mozna zaplesc porzadnie kolo.Raczej moja waga nie ma znaczenia 105 kg:),bo na drugim rowerze ktory ma z 5 lata jeszcze ani razu mi nie poleciala zadna szprycha:).Co do DT Swiss to chyba tez nie mozna miec zastrzezen,nie wiem co jest grane?
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2011 A jak to koło jest zaplecione? Jaki rodzaj hamulca masz na tym kole?
swimfan Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Napisano 11 Kwietnia 2011 A jak to koło jest zaplecione? Jaki rodzaj hamulca masz na tym kole? na tyle avid 7,moze obrecze nie do mojej wagi:)
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2011 W pierwszej chwili pomyślałem sobie że masz zły zaplot np słoneczko i hamulec tarczowy, ale ten zaplot u Ciebie jest ok. Pogrzeb jeszcze w wyszukiwarce, kiedyś mi się coś podobnego rzuciło w oczy.
Borron Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Jeżeli chodzi o zaplatanie to ja bym podjechał na ul. Wybrzeże Gdyńskie 2 w okolicach Muzeum Sportu. Pod tym względem mogę spokojnie polecić ten sklep i sprzedawce. Pzdr
swimfan Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Napisano 12 Kwietnia 2011 W pierwszej chwili pomyślałem sobie że masz zły zaplot np słoneczko i hamulec tarczowy, ale ten zaplot u Ciebie jest ok. Pogrzeb jeszcze w wyszukiwarce, kiedyś mi się coś podobnego rzuciło w oczy. ja tez sam glupieje niby wszystko najwyzszego lotu a tu taki zonk:(,trzeba zaplesc od nowa czy probowac reanimowac?Raz probowalem reanimowac ale znowu pekaja,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.