kuba5642 Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mam problem ponieważ jak podjeżdżam pod górke coś mi cigle charczy, a czasem nawet jak jade po prostej. Ogłdałem wszystko i zauważyłem że moge lekko przesuwać kasete na boki. Czy to jest ta przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Gdybyś użył wyszukiwarki to dowiedziałbyś się, że to normalne, kaseta się wychyla w celu lepszej zmiany przełożenia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba5642 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a to charczenie co z tym bo niewiem co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Przyczyn może być wiele. Suchy łańcuch plus luzy na bębenku. Niewykluczone, że masz niedokręconą nakrętkę na kasecie. Jeśli luzy są minimalne to patrz post wyżej. Całkiem możliwe jest to, że przerzutka jest niewyregulowana i ma problemy ze zrzuceniem/wrzuceniem łańcucha na inną zębatkę. P.S. temat poprawiłem, ale regulamin warto przestudiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.