Krasiak Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ok założyłem tylna i jest duży problem gdy na triggerze jest 1.2.3 to z tyłu na przerzutce jest 2.4.6 ?? co teraz tylna przerzutka shimano gdy zakładałem linkę to miałem na manetce 1 i z tyłu 1 w razie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jaką masz manetkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 SRAM x-5 z tyłu przerzutka Shimano tourney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 To wszystko jasne, SRAM działa w standardzie 1:1 a shimano 1:2, dlatego biegi zmieniają się o dwa, musisz tylną przerzutkę zmienić na Sram i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 aha tak myślałem czyli mogę kupić sobie przerzutkę srama za 116 zł x-7 lub x-5 pod 9 rzędów i bd gites?? Aha a jak wyregulować przednia żeby chociaż na 4 łańcuch nie tarł o przerzutkę przednia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie możesz a musisz sobie kupic zeby to działało poprawnie. A jak wyregulować ?? jak najszybciej polecam lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.