Skocz do zawartości

[18 na 27]

Krasiak

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Nie wiem czy w Sramowskich jest tak samo ja shimano bo triggerów jeszcze nie miałem, ale mysle ze tak.

Jeżeli jest tak samo to po prostu wkładasz linke w otwór i przeciągasz. Prostsza wymiana niz w jakiś marketopodobnych. http://img684.imageshack.us/i/dsc00715a.jpg/

Jeżeli jest inaczej a z tego co widze po manualu to chyba tak ,polecam TO przeglądnąć.

dziękować ;] a co do kastety to wart SRAM-a

? więc lepiej samemu wszystko wymienić:]

A przednia może sostać shimanowska czy SRAM np 3.0 wystarczy??;]

Znacie jakieś sklepy SRAMA??

Czy linka od przerzutek są wszędzie takie same ??

• Mod Team

Kasete kup shimano no gh 53 (chyba 9 rzedowa) czy inna jaką wolisz. Przendia przerzutka moze być ta co jest ale jak chcesz wymienić polecął bym ci starego LXa m571 koszt ok 30zł jak znajdziesz albo M581 ok 35zł za nową.

Linki od przerzutek idą na przód, tył i do manetki blokady skoku w widelcach. Hamulcowe są grubsze, jak załozysz od przerzutki długo nie pohamujesz :P

• Mod Team

Po pierwsze jak juz sie o cos pytasz podajesz model, wklejasz zdjecie i mozesz jeszcze zaswiadczenie z zusu dac, wszystko co potrzebne bo wrózki maja urlop.

Po drugie jak juz wklejasz zdjecie to ma być wyraźne, ostre i w miare duze zeby bylo cokoliwek widac.

Po trzecie i chyba ostatnie na razie, nie kaseta tylko wolnobieg, nie wiele powiem bo niewiele widać, korba w miare ok.

• Mod Team

Na twoim miejscu zastanowiłbym się czy w ogóle warto inwestować w ten rower. Praktycznie wszystko w nim nadaje się do wymiany, więc trochę mija się to z celem. Obecne pędzidło możesz zostawić sobie do jazdy po bułki lub sprzedać, choć pieniądze na nowy rower powinieneś mieć, bo dopiero co pytałeś (w założonym przez siebie temacie) o rowery do 1800zł. :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...