mlody8899 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam! Dnia 09.04.2011 około godziny 15 w Bydgoszcz na stary fordonie ulica Bydgoska z pod sklepu Biedronka skradziono moj rower: rama two4player dartmoora czarna(prze główce ramy była naklejka 4X Chorzów-rama zostala wygrana na zawodach) bialy duro z przodu double track koloru turkusowego z tylu s-type bialy biala kierownica Dodam że osobnik był bardzo bezczelny gdyż podczas mojej 10 minutowej wizyty w sklepie perfidnie ukradł mi rower który miałem przypięty kłódką rowerową którą najzwyczajniej przeciął jakimś sekatorem. Jeżeli ktokolwiek zobaczy ten rower lub jakieś części(na allegro, no gdziekolwiek) proszę o jak najszybszy kontakt. Będzie nagroda dla osoby która mi pomoże złapać tego HU*A.... gg:6641193 tel: 886 878 657 pisać, dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Wstawiam jeszcze link z lepszą jakością zdjęcia: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=63338 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Takim rowerem nie jeździ się do biedronki... Czemu nie? Mnie często zdarzało się zajechać przed lub po treningu po izotonik lub wodę. Edytowane 29 Maja 2011 przez ulvgar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszbdg Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Będę się rozglądał bo rower dość charakterystyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz12156 Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 To łobuzy, ale o ile się orientuje to tam są kamerki więc poproś o nagranie to pewnie rozpoznasz kogoś. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi