endrju771 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, mojemu koledze skradziono dziś rower - Merida Sub-40, rozmiar 20", kolor jak na załączonym zdjęciu. W rowerze wymieniony został niedawno osprzęt, śladów zużycia tych elementów praktycznie nie ma. Przerzutka przód: SLX Przerzutka tył: SLX Kaseta: SLX 11-28 Łańcuch: LX Korba: Deore M592 Manetki: SLX Klamki: Avid FR-5 Opony: Maxxis Crossmark Reszta jest fabryczna. Inne znaki szczególne, które mogą pomóc w znalezieniu roweru to: -koszyk na bidon BBB, -niektóre odcinki pancerza są szare, -amortyzator pluje trochę olejem, -licznik Sigma BC-1609. Jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje, proszę o kontakt na gg: 9893683. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez endrju771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wiesz może jak rower został ukradziony, w jakich okolicznościach? Czym był zabezpieczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 może być na giełdzie w tą niedzielę w białym ----------- radze tam pojechać a ja bedę miał na uwadze ten model sporo jeżdżę po Białymstoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju771 Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wiesz może jak rower został ukradziony, w jakich okolicznościach? Czym był zabezpieczony? Chodzi o to, że nie był zabezpieczony. Właściciel zostawił go na klatce, gdy na chwilę wszedł do kolegi. może być na giełdzie w tą niedzielę w białym ----------- radze tam pojechać a ja bedę miał na uwadze ten model sporo jeżdżę po Białymstoku Dziękuję za chęci, ja nawet jak gdzieś idę po mieście to bacznie spoglądam na wszystkie jadące rowery, a Meridy ścinam w ogóle od góry do dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jak został zwinięty z klatki a drzwi od bloku na domofon - to wiadomo że to ktoś z mieszańców lub znajomy mieszkańca klatki. Warto popytać sąsiada czy któryś ze znajomych nie wzbogacił się w wypowiedź na temat tej meridy. Kto pyta nie błądzi i nie traci czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi