endrju771 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam, mojemu koledze skradziono dziś rower - Merida Sub-40, rozmiar 20", kolor jak na załączonym zdjęciu. W rowerze wymieniony został niedawno osprzęt, śladów zużycia tych elementów praktycznie nie ma. Przerzutka przód: SLX Przerzutka tył: SLX Kaseta: SLX 11-28 Łańcuch: LX Korba: Deore M592 Manetki: SLX Klamki: Avid FR-5 Opony: Maxxis Crossmark Reszta jest fabryczna. Inne znaki szczególne, które mogą pomóc w znalezieniu roweru to: -koszyk na bidon BBB, -niektóre odcinki pancerza są szare, -amortyzator pluje trochę olejem, -licznik Sigma BC-1609. Jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje, proszę o kontakt na gg: 9893683. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez endrju771
CMIK Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Wiesz może jak rower został ukradziony, w jakich okolicznościach? Czym był zabezpieczony?
sPiDy Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 może być na giełdzie w tą niedzielę w białym ----------- radze tam pojechać a ja bedę miał na uwadze ten model sporo jeżdżę po Białymstoku
endrju771 Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Napisano 16 Kwietnia 2011 Wiesz może jak rower został ukradziony, w jakich okolicznościach? Czym był zabezpieczony? Chodzi o to, że nie był zabezpieczony. Właściciel zostawił go na klatce, gdy na chwilę wszedł do kolegi. może być na giełdzie w tą niedzielę w białym ----------- radze tam pojechać a ja bedę miał na uwadze ten model sporo jeżdżę po Białymstoku Dziękuję za chęci, ja nawet jak gdzieś idę po mieście to bacznie spoglądam na wszystkie jadące rowery, a Meridy ścinam w ogóle od góry do dołu.
sPiDy Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Jak został zwinięty z klatki a drzwi od bloku na domofon - to wiadomo że to ktoś z mieszańców lub znajomy mieszkańca klatki. Warto popytać sąsiada czy któryś ze znajomych nie wzbogacił się w wypowiedź na temat tej meridy. Kto pyta nie błądzi i nie traci czasu
Rekomendowane odpowiedzi