Logitech07 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam. Mam zamiar kupić dobrą, niedrogą bluzę, spodenki i koszulkę. Czy coś polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Po pierwsze- czy rzeczy mają być luźne czy dopasowane? Po drugie - jakie masz dokładnie fundusze na każdy produkt? Po trzecie - bluza ma być na lato czy wiosnę/jesień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech07 Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Najlepiej dopasowane. Koszulka i spodenki jakieś 150zł no i bluza do 100zł. Bluza na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 możesz poszukać tutaj: koszulki rowerowe ciuchów mają dużo, ceny też OK - jak zadzwonisz to można się dogadać ja używam już 5 sezon i mi pasuje pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.