siwy008 Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam, to chyba moj pierwszy post Planuje zakup butów SPD i znalazłem taka oto aukcje na allegro http://allegro.pl/sh...item=1550489332 Czy te buty sa pod SPD ?? Aha no i czy warto je kupic jako pierwsze buty. Pedały to shimano pd m520 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To są buty szosowe a pedały mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy008 Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To są buty szosowe a pedały mtb czyli że co ? będzie głupio wyglądać czy nie będzie pasować ? Bo rowerem nie jeżdze po lasach i w terenie tylko wszedzie z przewaga asflatów więc bardziej zależy mi na wyglądzie niż funkcjonalności butów. Pytałem Czy te buty podejdą pod te pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy008 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ponawiam pytanie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie będzie pasować. Jeśli jeździsz rekreacyjnie, możesz wybrać buty shimano z serii MT będą dość wygodne i będą pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi