Skocz do zawartości

[rower] do 2000zl

Almix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Obecnie mam kellys oxygen niestety powoli przerzutki i inne drobne rzeczy przestają działać jak należy a wizyta w serwisie nie wiele pomaga i musiałbym wymieniać kilka elementów a także to że rama jest na mnie trochę za duża (mam 166 cm wzrostu) Wiec prosiłbym was o pomoc w doborze nowego roweru do 2000zl ogólne przeznaczenie na asfalt i parki, lubię trochę agresywniejsza jazdę jak skakanie z krawężników itp itd ale i rekreacyjna jazda tez nie poskąpię. Być może któryś z modeli krossa albo Gianta byłby dobry? W kellysie mam zwykły osprzęt deore i wydaje mi sie ze powinien wytrzymać trochę dłużej tej mojej jazdy albo widocznie nie jest dobry do takich celów. Ważne także aby rower nie był zbyt ciężki, kellys wazy około 14 kg

Napisano

oxygen dobry rower, szkoda ze go tak traktowales. dla ciebie rama 17", w tej cenie moze znajdziesz jakiegos krossa level a4, ale on tez do skakanie nie jest przeznaczony

Napisano

Mądry 19letni gówniarz po szkodzie kiedy ma już 23 lata i zaczyna szanować rzeczy które ma ;) Kross Evado 1.2 byłby odpowiedni? nie mówimy w tym momencie o skakaniu ;) ( nie wiem czy w tym rozmiarze ramy się go dostanie)

Chyba że mógłbym sama ramę wymienić ( rozmiar ramy to dla mnie kluczowy element, teraz stojąc na ziemi jakby to powiedzieć, rama gniecie mi wiecie co ;) czy ktoś mógłby pomóc w doborze ramy tak aby cały pozostały osprzęt z ramy kellysa pasował do niej i mieścił się cenowo w okolicach 350 zł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...