Skocz do zawartości

[Bydgoszcz] TEAM

Krasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trenuje od marca tego roku ale to takie trenowanie nie mając pojęcia jak to się robi trochę bardziej na pro ;) ale udało mi się już 3 razy zajmować miejsca na pudle jak i wygrać cykl zawodów łódzkich maratonów...teraz zamierzam się lepiej przygotować ...jak wyzdrowieje od miesięcznej angino-zapalenio płuc ;)

po za tym ja chcieć moge dużo ;) ale np. założyć jakiś 'klubik' z paroma osobami i wspólne treningi wyjazdy super sprawa...no ale muszą być chętni ;) mam nadzieje że pojeździmy razem to pogadamy kręcąc ;)

Napisano

REGULAMIN 2I

hehe dobra mało istotne to jest :P chodzi mi bardziej żeby z kimś pojezdzic dlatego napisałem posta na tym forum ;) bd jacyć chętni do jeżdżenia w listopadzie wspólnie?

jeszcze podpytam byłby ktoś chętny do wyjazdu w zimę pokręcić trochę na rowerze hiszpania/wlochy/chorwacja ?

Napisano

Chętnie bym z wami pojeździł ale rower mi ukradli nie dawno więc nigdzie się nie wybieram :( mogę zacząć co najmniej od końcówki lutego nie dość ze wymyśliłem to to jeszcze nie brałem wg udziału :( a i tak podacie jeszcze swoje gg??

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...