hunter07 Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 trenuje od marca tego roku ale to takie trenowanie nie mając pojęcia jak to się robi trochę bardziej na pro ale udało mi się już 3 razy zajmować miejsca na pudle jak i wygrać cykl zawodów łódzkich maratonów...teraz zamierzam się lepiej przygotować ...jak wyzdrowieje od miesięcznej angino-zapalenio płuc po za tym ja chcieć moge dużo ale np. założyć jakiś 'klubik' z paroma osobami i wspólne treningi wyjazdy super sprawa...no ale muszą być chętni mam nadzieje że pojeździmy razem to pogadamy kręcąc
wab Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 REGULAMIN 2I Pogadaj z ludkami na forum BydziaPower, oni też na pudłach lądują często
hunter07 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 REGULAMIN 2I hehe dobra mało istotne to jest chodzi mi bardziej żeby z kimś pojezdzic dlatego napisałem posta na tym forum bd jacyć chętni do jeżdżenia w listopadzie wspólnie? jeszcze podpytam byłby ktoś chętny do wyjazdu w zimę pokręcić trochę na rowerze hiszpania/wlochy/chorwacja ?
Qamal Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 Jak chcesz pojeździć od jesieni do wiosny to przyjeżdżaj pod Kaufland na ul. wojska polskiego co niedzielę i godz. 11:00
hunter07 Napisano 3 Listopada 2011 Napisano 3 Listopada 2011 a były ktoś chętny na jakiś wspólny wyjazd w zimę ??
Krasiak96 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Chętnie bym z wami pojeździł ale rower mi ukradli nie dawno więc nigdzie się nie wybieram mogę zacząć co najmniej od końcówki lutego nie dość ze wymyśliłem to to jeszcze nie brałem wg udziału a i tak podacie jeszcze swoje gg??
Krasiak96 Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 I jak jest już końcówka czerwca może ma ktoś jakieś pomysły na ten weekend ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.