Skocz do zawartości

[Bydgoszcz] TEAM

Krasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moge poprowadzic do Torunia szlakiem turystycznym. 90% asfalt. Z Fordonu okolo 43 kilometry. Poczatek mostu fordonskiego to dobre miejsce na start. Jezdze MTB i z gory mowie ze nie dam rady utrzymac predkosci 40 km/h na odcinku dluzszym niz 5 kilometrow. Bede odzywal sie do chetnych na gg.

Napisano

Kulturalnie pojedziemy ze średnią nie większą, niż 24 km/h, w końcu w wycieczce będzie uczestniczyła kobieta... ;)

Celem podróży będą toruńskie pierniki :).

Napisano

Wypad się udał. Bydgoszcz - Toruń (Lubicz) - Bydgoszcz 102,5 km plus dojazdy. Znak informacyjny "Toruń" osiągnęliśmy po godzinie i 23-ch minutach jazdy, plus przerwa na papierosa ;) Przyjechało pięć osób, niestety doszło do rozłamu. Patrząc na sprzęt kolegów wnioskuje, że chcieli jechać szybciej, i nie dziwię im się, bo mi też wydawało się wolno. Jeśli spotkamy się jeszcze obiecuje, że postaram się mocniej naciskać pedały tak, by móc Wam dorównać. Niestety jestem tylko amatorem o słusznej posturze, no i ta sakwa...

Serdecznie pozdrawiam kolegów z teamu Rowerowy Toruń, dzięki za wskazanie drogi na Lubicz i kilka wspólnie przepedałowanych kilometrów, pozdro! ;)

Napisano

No, to u mnie 147 km. Jeśli czas by pozwalał, to chętnie jeździłbym takie trasy co trzeci dzień.

Toruń zwiedzony, pierniki kupione ;).

Chłopakom spacerowe tempo nie odpowiadało to wskoczyli na 80-tkę. Musimy poćwiczyć, żeby dorównać lepszym.

Dodaję dwa zdjęcia jakości telefonicznej + jedno z darmowym efektem zaparowania obiektywu.

1318753964162.jpg

1318754975965.jpg

Napisano

Domyślam się, że to weterani, co z resztą określiłem w poście wyżej, dlatego pewnie pojechali na drogę nr 80, ponieważ my po prostu jechaliśmy wolniej. I ja ich jak najbardziej rozumiem :)

Wyjechaliśmy kilka minut po 10-tej, ponieważ "Weterani" stwierdzili, że nikt więcej nie dojedzie.

Napisano

fordon-zoledowo-lesniczowka-samociazek.

fordon-zoledowo-lesniczowka-samociazek,a pozniej zoltym szlakiem

fordon-zoledowo-lesniczowka-samociazek,a pozniej zoltym szlakiem

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja również z chęcia pojeżdze w wiekszym towarzystwie bo tak samemu to nie zawsze idzie ;) na razie męcze sie z anginą ale jak stane na nogi to wsiadam na rower i czekam na reszte ;)

w sumie nawet ostatnio myslałem żeby jakiś mały klubik mtb z zapalencami utworzyć i razem śmigać na maratony ;)

Napisano

REGULAMIN 2I

Po co tworzyć kolejny? Jeśli chcesz pośmigać ostrzej po lesie co tydzień odbywa się Rajd Bike Extreme na Glinkach. Rusza zwykle o 11 z pod Kauflanda na Wyżynach.

Ewentualnie zerknij do grupy BydziaPower na ich forum albo FB

Napisano

REGULAMIN 2I

a w BDG masz ich aż tyle ? BydziaPower i Rowerowa Brzoza oraz Flying.... a ja myslałem o takim troche bardziej poważnym niż tylko wspólne koszulki ? jakieś zgrupowania, sponsorzy, ludzie trenujący codziennie jezdzacy na maratony cała ekipą itp itd... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...