Skocz do zawartości

[Bydgoszcz] TEAM

Krasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema wpadłem na pomysł założenie TEAM-u rowerowego w bydzi ;p chodzi mi oto że jak patrze na forum jest sporo osób z bydzi i nasunął się pomysł ze wszyscy chętni mogli by wymyślać jakieś wyjazdy np. do piecek czy Torunia :] potrzebne były by osoby które planowały wycieczki może znajda się chętni

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Od maja mieszkam w Bydgoszczy, więc na mnie też możecie liczyć. Chętnie poznam bikerów z okolicy, bo ile w końcu można jeździć samemu :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czesc, jestem tu nowy. Jezdzicie jeszcze co niedziela? nadal jest stale miejsce i godzina?

Po dlugiej przerwie znowu zaczynam jezdzic na rowerku, puki co budzetowo stary fix. Jako, ze nie mam jakiejs super kondycji to jakie tak srednie wyciagacie w grupach na jakich odcinkach?

Napisano

Co prawda nie jestem z Bydgoszczy, ale troche nad, jestem chetny ale nie wiem czy wam podolam. Mysle, ze na dystnsie 100km bede w stanie utrzymac avg na poziomie ok 25km/h, wyztarczy to, czy od razu smigacie po np 30km/h w trasach? Bo jesli to starczy to bardzo chetnie bym sie sprzejechal z kims nowym. Z tego co widze to nawet dziewczyna/y sa/jest? :)

Napisano

Moim zdaniem nie trzeba szaleć ; p w końcu to nie wyścigi. Myślę, że na jutro nie damy rady się zgadać, więc proponuję 15 lub 16 października koło 10 godziny. Miejsca nie wybiorę, bo nie znam za bardzo Bydgoszczy. Co Wy na to?

Napisano

Dajcie tutaj swoje gg, jest nas przynajmniej troje, lepiej zrobić wypad w trójkę niż samemu czy tym bardziej plaszczyć dupę w domu :)

Ja jestem i za jutrem i za kolejną sobotą, miejsce to np przed wejściem do carefoura w fordonie o 10 sporo nikt nic nie proponuje (tu mam ok 17-18km, jak u was?).

Moje gg jak coś to 10760211. Jakieś propozycje gdzie jechać, pasuje jutro?

Napisano

Ja jutro o 10 nie mogę, poza tym nie wiem gdzie to jest ; p 1410602 to moje gg, za tydzień mogę zacząć z Wami jeździć.

może jeszcze ktoś chętny się zgłosi...

Napisano

Czyli na razie prawdopodobnie byłby skład na kolejną niedzielę (16.10) Xanthana, Ringlet, Traw3k oraz ja. Miejsce powiedzmy żeby już nie plątać koło carefoura w fordonie (skarżyńskiego 2 - specjalnie dla Marzeny :) ) o godzinie 10, pasuje wszystkim? I w jakie miejsce, jakie trasy ew możenie pokonać?

Napisano

A tam pogoda, wiadomo, że zimno będzie, ale to chyba specjalnie nie przeszkadza?

Traw3k - znasz okolice, żeby ustalić jakąś trasę? Może napiszemy na masie, żeby kto chce dołączał do grupy?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...