KosteQ Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nadal rozważając zmianę moich XTRów z luźnymi klamkami wymyśliłem komplet: klamki Avid Ultimate i zaciski Avid Elixir CR. Czy to będzie dobrze współgrało czy raczej szukać czegoś tej samej serii? Niby ten sam producent ale inna seria hamulców i stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 będzie działało i to bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Gdzie można dostać osobno klamki i osobno zaciski? I ile mniej więcej taka przyjemność na oba koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Andrew, jesteś w 100% pewny? nie chciał bym kupić i potem żałować stefan2810, w tym problem że nigdzie nie ma żadnego info. Chcę kupić od użytkowania Artur1981 ale obydwaj nie wiemy jakie ceny zaproponować ;/ Jak na razie to tylko pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 kostek jak Andrew powiedział ze będzie działało to będzie było to kiedyś poruszane na forum tylko z klamkami soczystych 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ok Właśnie nie mogłem znaleźć ;/ Wiecie może ile mogą kosztować poszczególne te części? Nigdzie nie ma w necie, albo kompletnie nie umiem szukać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.