Andrew Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 I tym sposobem Pysiek zabawił się cudzym kosztem. Bzdurne porady doprowadziły do zniszczenia tłumika, który wcale nie jest tani. Rzeczywiście jedynym skutecznym sposobem naprawy tłumika jest wywiercenie kilku otworów na określonej w instrukcji wysokości. W tym momencie autor tematu może złożyć podziękowania Pyśkowi za fachowe doradztwo. Może teraz Pysiek zapłaci za nowy tłumik ? Jest taka zasada - gówno wiesz, to nie piszesz. Swoją nieodpowiedzialnością i niefachowością doprowadziłeś kolegę do strat materialnych.
Pysiek Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Andrew wypraszam sobie takie teksty do mnie. Ja jakoś zawsze wszystko rozkręcam, jak coś jest zepsute i zawsze naprawiam swoimi sposobami Więc nie mów, że gówno wiem, bo wiem to co potrzeba
Fleshu Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Napisano 18 Kwietnia 2011 Dziś aparat będę miał bo ojciec z delegacji wraca podlinkuje co trzeba i jak by ktoś mógł dokładnie powiedzieć z tym wywiercaniem co i jak na skype lub coś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.