Zbiqqu Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam. Mam zamiar kupić rower, tak jak w temacie do jazdy po mieście + wycieczki w teren. Z uwagi na wzrost (193cm) problemem jest dobranie odpowiedniego rozmiaru roweru, a raczej brak odpowiednio duzych. Zastanawialem sie nad Krossem którymś, ale rama 21" jest po prostu za mala. Mój wybór padł na http://www.rowerzysta.pl/2010/rower-gorski-unibike-fusion-2010-rok.html rama 23" Czy myslicie że to dobry wybór? co byscie polecili alternatywnego. do tego roweru? Z góry dziekuje za odpowiedź.
Dynamic Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 to już kupiles czy nie bo najpierw piszesz że "masz zamiar kupić" a potem że "już padł wybór" ? Co do roweru to ma lipny amortyzator xcm, następnym razem szukaj coś z xcr, reszta ujdzie w tłumie
Zbiqqu Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeszcze nie kupiłem. Póki co że tak powiem ten jest moim "faworytem", i szukam nadal.
Zbiqqu Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 Na Krossie wyglądam jakbym ukradł go jakiemuś dziecku co do komunii idzie. Wiedzialem ze padnie ta propozycja. Po prostu Krossy sa za małe.
Zbiqqu Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Napisano 10 Kwietnia 2011 Dświeżam może ktoś jeszcze się wypowie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.