Hubercik Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym zakupic sobie jakis glosniejszny bebenek do deorki 2010. Mozecie podac jakies propozycje.
Mod Team Puklus Napisano 9 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2011 A poco ci głośniejszy ?? Z reszta kto co lubi, do shimano pasują bębenki shimano ale nowe kosztują jak cała piasta wiec zabieg bezsensowny, i to rzadko sie trafia zeby były głośne. Lepiej wymienic cała piaste. Powiem ci tak głośno cykają tylko tanie i badziewne.
Hubercik Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Napisano 10 Kwietnia 2011 ahahhahahah nie prawda.... cheis kingi, dt hugi, dt 240s, no limited,...... Np. 240s kosztuje 1200 zl wiec jak dla mnie to droga piasta.... Dt hugi 800 zl... Odpowiedz bez sensu
Mod Team Puklus Napisano 10 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2011 Piasta deore w porywach do 70zł a bebenek prawie tyle samo i to nie jest drogo za sam będenek ?? No ale skoro taki z ciebie arystokrata to sobie kup koło za 4k na DT i d*py ludziom nie zawracaj. A tak BTW W którym miejscu ja napisałem ze piasta deore jest droga ?? No czytanie ze zrozumieniem sie kłania ...
Rondel96 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Powiem ci tak głośno cykają tylko tanie i badziewne. Jak dla Ciebie Nl,Dt hugi, 240s, są badziewne i TANIE to możesz mi kupić Pozdrower
Gerelo97 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja też bym poprosił takie cudeńko z tego co się znam( jestem mechanikiem mój tel.608-375-346 proszę dzwonić tylko w ważnych sprawach) zdejmowałem wiele bębnów w swoim życiu i mogę Panu(Hubercik) zagwarantować, że należy kupić bęben od starego Xtra i zadzwonić do mnie a ja poradze Pozdrowionko z Rynu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.