Skocz do zawartości

[bębenek piasty] Jaki bębenek do piasty Deore 2010?

Hubercik

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A poco ci głośniejszy ?? Z reszta kto co lubi, do shimano pasują bębenki shimano ale nowe kosztują jak cała piasta wiec zabieg bezsensowny, i to rzadko sie trafia zeby były głośne. Lepiej wymienic cała piaste. Powiem ci tak głośno cykają tylko tanie i badziewne.

Napisano

ahahhahahah nie prawda.... cheis kingi, dt hugi, dt 240s, no limited,...... Np. 240s kosztuje 1200 zl wiec jak dla mnie to droga piasta.... Dt hugi 800 zl... Odpowiedz bez sensu

• Mod Team
Napisano

Piasta deore w porywach do 70zł a bebenek prawie tyle samo i to nie jest drogo za sam będenek ??

No ale skoro taki z ciebie arystokrata to sobie kup koło za 4k na DT i d*py ludziom nie zawracaj.

A tak BTW W którym miejscu ja napisałem ze piasta deore jest droga ?? No czytanie ze zrozumieniem sie kłania ... :wallbash:

Napisano

Powiem ci tak głośno cykają tylko tanie i badziewne.

Jak dla Ciebie Nl,Dt hugi, 240s, są badziewne i TANIE to możesz mi kupić

Pozdrower

Napisano

Ja też bym poprosił takie cudeńko z tego co się znam( jestem mechanikiem mój tel.608-375-346 proszę dzwonić tylko w ważnych sprawach) zdejmowałem wiele bębnów w swoim życiu i mogę Panu(Hubercik) zagwarantować, że należy kupić bęben od starego Xtra i zadzwonić do mnie a ja poradze

Pozdrowionko z Rynu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...