wintersports14 Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 witam.Po zbyt dlugiej przejazdze nabawilem sie zapalenia sciegna.ostalem tabl przeciwzapalno przeciwbolowe 2x dziennie i mas.juz 5 dzien leczenia i to nie pomaga-tzn bol sie mniejszyl ale nie zmniejszylo sie trzeszczenie grzechotanie w sciegnie...co mam z tym zrobic bo wiem ze to oznacza zapalenie nadal ktore jest a tabl przeciez biore.czy z tym trzeszczeniem grzechotaniem moge powoli chodzic po domu???bo przeciez lezec w lozku kilka miesiecy to nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Najlepiej zglos sie do specjalisty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymmes Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Kolega Tomaler ma rację. Wybierz się do dobrego lekarza. Najlepiej do dobrego ortopedy, który zna się również i skieruje Cię na odpowiednią rehabilitację. Powiem Ci jeszcz tylko tak: jak masz możliwość to wybierz się do dwóch lekarzy. Mój dobry znajomy dwa lata temu skręcił sobie kolano był u dwóch "speców" i każdy z nich mówił, i stawiał odmienne diagnozy nie mówiąc już o tym, że jeden proponował mu gips i zero ruchu, a drugi spacery, spacery i zwiększanie obciążenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.