Skocz do zawartości

[kontuzja] zapalenie ścięgna - zgrzytanie

wintersports14

Rekomendowane odpowiedzi

witam.Po zbyt dlugiej przejazdze nabawilem sie zapalenia sciegna.ostalem tabl przeciwzapalno przeciwbolowe 2x dziennie i mas.juz 5 dzien leczenia i to nie pomaga-tzn bol sie mniejszyl ale nie zmniejszylo sie trzeszczenie grzechotanie w sciegnie...co mam z tym zrobic bo wiem ze to oznacza zapalenie nadal ktore jest a tabl przeciez biore.czy z tym trzeszczeniem grzechotaniem moge powoli chodzic po domu???bo przeciez lezec w lozku kilka miesiecy to nie da rady

• 2 tygodnie później...

Kolega Tomaler ma rację. Wybierz się do dobrego lekarza. Najlepiej do dobrego ortopedy, który zna się również i skieruje Cię na odpowiednią rehabilitację. Powiem Ci jeszcz tylko tak: jak masz możliwość to wybierz się do dwóch lekarzy. Mój dobry znajomy dwa lata temu skręcił sobie kolano był u dwóch "speców" i każdy z nich mówił, i stawiał odmienne diagnozy nie mówiąc już o tym, że jeden proponował mu gips i zero ruchu, a drugi spacery, spacery i zwiększanie obciążenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...