razorjack Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 jak Cię SM chce zatrzymać, to jak wiesz że złamałeś przepis (jazda po chodniku, albo alkohol we krwii), to się nie ma co zatrzymywać tylko dzida i słuchawki na uszy (no przecież nikogo nie słyszałeś i nie widziałeś) a jak się dasz złapać toś buc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Bucowate (bez urazy) jest takie zachowanie gdzie namawiasz do takiego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bike Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 W sumie, najlepsza rada to pana administratora, jechac dalej i oszczedzic 50zl na dobry trunek. Jak dla mnie konkluzja idealna. Musialoby to przezabawnie wygladac, jak strazniczki miejskie lub opasli stranicy z wielkimi bebnami, biegna za rowerem, wymachujac palkami, sapiac i rozne ciekawe polskie wulgaryzmy. Chyba ze smiechu to bym spadl z roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 W sumie, najlepsza rada to pana administratora, jechac dalej i oszczedzic 50zl na dobry trunek. Jak dla mnie konkluzja idealna. Musialoby to przezabawnie wygladac, jak strazniczki miejskie lub opasli stranicy z wielkimi bebnami, biegna za rowerem, wymachujac palkami, sapiac i rozne ciekawe polskie wulgaryzmy. Chyba ze smiechu to bym spadl z roweru. Ja już teraz na wyobrażenie tej sytuacji uśmiecham się pod nosem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi