Skocz do zawartości

[odchudzanie roweru] Unibike Evolution 2010

kcpr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zacząć powoli odchudzanie swojego Evo. Myślę na początek o elementach takich jak amortyzator, koła, czy choćby nawet kierownica. Na nowy amortyzator jestem w stanie zapłacić do 500zł, ale wiadomo - im taniej tym lepiej ;) Wymiana i tak jest konieczna, średnio zadowala mnie jego praca w terenie. Koła - jakieś 300-350zł. Póki co wymianę takich elementów jak klamkomanetki itp. odstawię na jakiś czas, bo to i tak raczej kwestia niewielkiej różnicy wagowej. Opony schwalbe 26x2.25 swoje ważą, ale na szlakach spisują się zbyt dobrze, żebym brał się za ich wymianę ;) Chyba że dostanę coś nie gorszego a jednocześnie lżejszego. Na wymianę innych elementów też jestem otwarty, więc będę wdzięczny za każdą radę :)

• 3 tygodnie później...

Na wymianę innych elementów też jestem otwarty, więc będę wdzięczny za każdą radę :)

Podaj więcej szczegółów co do obecnego osprzętu w rowerze,jakąś szczegółową rozpiskę,albo tych kilku części,których wymiana najbardziej cię interesuje.Masz,albo możesz dodać jakies foto twojego roweru?

• 2 tygodnie później...

"Myślę na początek o elementach takich jak amortyzator, koła, czy choćby nawet kierownica. Na nowy amortyzator jestem w stanie zapłacić do 500zł, ale wiadomo - im taniej tym lepiej ;) Wymiana i tak jest konieczna, średnio zadowala mnie jego praca w terenie."

czytaj ze zrozumieniem, ale i tak autor chyba nas olał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...