kcpr Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, chciałbym zacząć powoli odchudzanie swojego Evo. Myślę na początek o elementach takich jak amortyzator, koła, czy choćby nawet kierownica. Na nowy amortyzator jestem w stanie zapłacić do 500zł, ale wiadomo - im taniej tym lepiej Wymiana i tak jest konieczna, średnio zadowala mnie jego praca w terenie. Koła - jakieś 300-350zł. Póki co wymianę takich elementów jak klamkomanetki itp. odstawię na jakiś czas, bo to i tak raczej kwestia niewielkiej różnicy wagowej. Opony schwalbe 26x2.25 swoje ważą, ale na szlakach spisują się zbyt dobrze, żebym brał się za ich wymianę Chyba że dostanę coś nie gorszego a jednocześnie lżejszego. Na wymianę innych elementów też jestem otwarty, więc będę wdzięczny za każdą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekc12 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 za około 500zł kupisz epicona z nowych, jest też radion ale to podobno chłam jest. Jak używki to dołóż i kup rebe, r7 w dobrym stanie. co do opon to jaki model konkretnie masz teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Na wymianę innych elementów też jestem otwarty, więc będę wdzięczny za każdą radę Podaj więcej szczegółów co do obecnego osprzętu w rowerze,jakąś szczegółową rozpiskę,albo tych kilku części,których wymiana najbardziej cię interesuje.Masz,albo możesz dodać jakies foto twojego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekc12 Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 "Myślę na początek o elementach takich jak amortyzator, koła, czy choćby nawet kierownica. Na nowy amortyzator jestem w stanie zapłacić do 500zł, ale wiadomo - im taniej tym lepiej Wymiana i tak jest konieczna, średnio zadowala mnie jego praca w terenie." czytaj ze zrozumieniem, ale i tak autor chyba nas olał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi