Draagus Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Moje pytanie jest takie : Czy jest możliwość sprawdzenia samemu, jaki się ma łańcuch? W tamtym roku wymieniałem z ojcem łańcuch w rowerze, a w tej chwili potrzebny mi jest model. Jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Daj zdjecie to coś pokombinujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Łańcuchy mają zdaje się napisany model na każdym ogniwie Dookoła pina tak jakby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dobra, mam. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.