radosuaf Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Kupiłem sobie niedawno Garego :twisted: , z którym chciałbym się obchodzić w miarę delikatnie (góry), a starego Wheelerka chciałbym przeznaczyć do zadań bojowych (miasto, hopy - może w końcu?). Rama jest Cr-Mo, więc powinna wytrzymać, stery do d**y, ale szkoda mi kasy na nowe i nowy widelec, wiec do wymiany poszlyby pedaly (plastik :-? ) i kółka, bo nawet przy XC sie strasznie centrują... Chodzi o to, żeby były tanie i w miarę wytrzymałe, będę jeździć po mieście i krótkie dystanse, więc super wyczyn nie jest mi potrzebny. Czy wystarczy, że wymienię same obręcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 tanie wytrzymale :> kupisz badziewie i tak bedziesz centrowal albo najgorej wymienial , sam widziesz ze twoje kola do xc nawet xc nie wytrzymywaly zainwestuje w tyl : na allegro dm24 ( kolo 80 zl ) + novatec + dt champion i bedzie na jakis czas spokoj a przod mozesz stary zostawic od biedy w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Napisałem tanie wytrzymałe, bo miały być tanie, jak na wytrzymałe . Pewnie można kupić wytrzymałe za 250 zł i 2500 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 28 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to za ile te kólka mają być?? To jest tanie :arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74507355 A to jest tanie i mocne :arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74429207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxam Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Remerx Grandrock lub Vuelta Airline 1 a jak trzeba piasty to jakiś Joytech - sam jeździłem (a lekki nie jestem) kpl koło na Grandrocku (z piastą na wolnobieg ) kosztuje 50 - 60 zł , oczywiście nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 radosuaf, jak chcesz, to ja mam do sprzedanie kolko na suprach mt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 To jest tanie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74507355 A to jest tanie i mocne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74429207 On poprostu ma inne mniemanie o cenach. Myśli że kupi koło za 40 zł super jakośći. Ja kiedyś też tak myślałem ale zainwestowałem w Alex Rims DH 19 i DT champion i nie żałuje. Przynajmniej nie martwie się że mi koło się odrazu skrzywi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Chodzi mi o kółka, które klasą nie będą odstawać od stalowej ramy Wheeler z 1997 r. na osprzęcie Acera z tyłu (7 rzędów), V-kach Tektro i amorku XC-60 i będą się nadawać do lekkiego katowania roweru. Od jeżdżenia to mam Garego ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ech to moze wreszcie napiszesz ile masz kasy na te kola ?? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 no to do lekkiego katowania DM24 markowe szprychy np DT champion oraz piasty w zaleznosci od zasobnosci portfela od alivio poprzed novatecki i jojtechy do....cos drozszego na pewno znajdziesz jak bedziesz chcial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ech to moze wreszcie napiszesz ile masz kasy na te kola ?? ;] Jak najmniej - napiszcie ile, a ja się zastanowię, czy warto, nie będę przecież w grata pakował kasy... no to do lekkiego katowania DM24 markowe szprychy np DT champion oraz piasty w zaleznosci od zasobnosci portfela od alivio poprzed novatecki i jojtechy do....cos drozszego na pewno znajdziesz jak bedziesz chcial... To musiałbym CAŁE koło wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 To zakup sobie DM 24 na tyl ( 80 zl ) i zmienc sama obrecz , moze piasta pociagnie moze nie trudno mowic , ewetualne koszta to nowe szprychy jezcze ( dt champion - 36 zl ) i zaplot. Ja nie wiem czy dla ciebie 100 zl to juz duzo czy dopiero 200 zl wiec bez podania kwoty jaka masz to nie ma co proponowac za bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jak chcesz to mogę ci sprzedać kompletne, idealnie proste, w dobrym stanie koło z tego http://www.giantbicycles.com/pl/030.000.00...004&model=10035 rowertu. TANIO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Przód :sun rims ryhona lite ,sram 9.0 ,dt champion black jakbyś był zinteresowany pisz na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Tak sobie myślę, że może te Remerksy Grand Rock - 65 za całe koło to sensowna propozycja... Czy ktoś z oferujących swoje koła proponuje podobną cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Niestety ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Jak ma być przede wszystkim tanio to bierz Remerxy, jak ma być przede wszystkim mocne, ale w miarę niedrogie to złóż coś na obręczy DM18 i piaście Acera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dużepiwo Napisano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Tak sobie myślę, że może te Remerksy Grand Rock - 65 za całe koło to sensowna propozycja... Czy ktoś z oferujących swoje koła proponuje podobną cenę? Ja oferuję podobną cenę. Odezwij sie na gg albo tlen albo priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.