accentinferno Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam Interesuje mnie zakup mezcala w zwijanej wersji waga ok 470 g. Na allegro nie ma tego produktu, sa tylko bezdętkowe albo drutowe. Pisałem do bikestacji , ale też nie mają Ktoś wie gdzie w łodzi można kupić taką oponę? byłem w kilku sklepach, w tym w dynamo też gdzie kupowałem swojego pierwszego mezcala ale nigdzie nie mogę ich spotkać. Proszę o pomoc:)
marsman Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Pisałem do bikestacji , ale też nie mają zawsze mozesz napisać do użytkownika kosa123. nie łódź bo częstochowa ale za to może zrobić Ci selekcje bezpośrednio w magazynie dystrybutora:)
onkiel Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 sprint na kopernika albo goldsport na kopernika przy komendzie? dzwoniles, pytales? ja tam znalazlem IRC Mythos Slick zwijane a tez nigdzie ich nie widzialem lacznie z allegro.
Swider23 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 najlepiej rozmiar 1.9:) Dzisiaj zamawiasz na poniedziałek masz w domu. http://biketires.pl/product-pol-40-Opona-detkowa-zwijana-Geax-Mezcal.html
dovectra Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 witam pytanko mam, co za oponę polecicie? na lekki teren, asfalt, polne drogi, dla kobiety, na spokojną jazdę, chodzi o to żeby opona była szybka, lekka i niemęcząca. wymyśliłem drutówkę 1,9 mezcal-a ? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.