MMMAAACCC7 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 mam krótkie pytanie, czy ten zestaw będzie współgrać? kaseta sram 730 łańcuch ug 51 korba truvativ-sram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Bedzie, ale kasety srama niskiej połki uchodza za miękkie, lepsza chyba bedzie shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 hg30 za delikatnie wyglądała-nie podszedł mi kąt wycięcia najniższej koronki, ale obejrzę jeszcze raz przy kupnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Wszystkie shimano tak mają tym sie nie przejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wolę iśc w pewniaki, to już będzie 2 napęd w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To ile ty km trzaskasz jak 2 w tym roku a mamy dopiero kwiecien ... ja mam już chyba 3 czy 4 rok ten sam napęd tylko lancuchy wymieniam, kaseta ciągle mi służy podobnie jak korba kaseta kupiona za 20zł a korba za 60zł Chcesz pewniki ? kaseta XT i lancuch Campa C9 i masz pewnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 źle dobrałem napęd na początku i się sypie wszystko, na razie zrobione 2,5k kaseta xt to ta hg50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie XT to CS M770. ale jak zobaczysz cene to ci sie odechce ale sprzet niezawodny z drugiej strony inni i na HG 50 trzaskają po 10kkm. Trzeba odpowiednio dbać o naped czyścic czesto, jeździć na 2-3 łancuchy i je na czas wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 w zeszłym roku na hg 50 używanej zrobiłem 20kkm powód do dumy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.