PePkAr Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Cześć Jest może ktoś chętny do wspólnego kręcenia w Pruszczu i okolicach ?? Tempo na razie spokojne, dystans dowolny byle się zamknąć w dwóch godzinach w tygodniu, a w weekendzik to już bez znaczenia Pasują mi wtorki, czwartki, piątki po 18 i weekendy też popołudniami Praca i kilka innych obowiązków... pozdrawiam!
Grzeslaw Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Siemka mieszkam nie daleko Orunia Górna. Tydzień temu zrobiłem sobie wycieczkę Rokietnica Wiślinka Pruszcz. Można się ugadać na jakiś wypad.
PePkAr Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 no siemka to trzeba by się spotkac gdzieś pośrodku, na przykład przy zjeździe z traktu na maćki przy tym moście z ruchem wahadłowym, fajny podjazd tam jest Od Ciebie to tylko kawałek po płaskim po zjeździe parkiem oruńskim daj znaka kiedy Ci pasuje w takich terminach jak napisałem i wio pozdro !
Grzeslaw Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Generalnie mam wolne 6 dni w miesiącu (praca...). Tylko weekend wchodzi w rachubę, 16-17.04 mi pasuje;D
PePkAr Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 Generalnie mam wolne 6 dni w miesiącu (praca...). Tylko weekend wchodzi w rachubę, 16-17.04 mi pasuje;D siemka to daj znać dokładniej jakoś w tygodniu mi dowolnie i sobota i niedziela jakoś popołudniu na przykład 17 lub 18 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.