Grand231 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam chciałbym poznać wasze opinie o koszyku BBB Aero Care, czy dobrze trzyma bidon?. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a skad pomysl, ze koszyk za niemal 50zl bedzie zle trzymal bidon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie wiem jak ten BBB, ale od siebie mogę polecić ELITE Custom Race (cena podobna) Tu masz link do testu http://www.forumrowerowe.org/topic/58503-koszyk-elite-custom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 w 2009 używałem Zefala Springa. był z nim kłopot bo ciężko bylo wkładać i wyjmować bidon 0,65. w ramie było na to mało miejsca. w zeszłym roku zmieniłem go na Aerocage. miejsca dużo więcej, dobrze trzyma bidon. tego z kolei zmienilem na Smuda. wiadomo waga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.