Skocz do zawartości

[rower] Eurobike Aggressive - proszę o opinię

BartekOsa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

przymierzam się do zakupu roweru MTB, do 1500 zł. Mój kolega pracuje w serwisie rowerowym i bardzo mi polecał Eurobike Aggressive, oto link:

Eurobike Aggressive

Bardzo proszę Was o radę, czy warto kupić ten rower (głównie ze względu na osprzęt) czy za te pieniądze warto zainwestować w coś innego (nowego).

Serdeczne dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Napisano

Nie ma dobrego ospzprzętu, tak zwany "amortyzator" XCM, nie dorównuje amortyzatorowi XCR, w dodatku napęd 24 biegowy, trudno znaleźć porządne komponenty po zużyciu tych w rowerze.

Napisano

Kup sobie jaki chcesz, po prostu trudno znaleźć porządne komponenty do napędu 24 biegowego, niedługo trudno bdzie znaleźć do napędu 27 biegowego, ale na razie jeszcze są.

Napisano

Zaproponowany rower z decathlon ma tarcze wiec to go dyskwalifikuje. Zwrocilem uwage, ze ten eurobike ma amortyzator XCT. Podejrzewam ze jest to cos pokroju XCM ktorego wszyscy odradzaja. Zaproponujcie mi prosze jeszcze jakies inne rowerki, do 1500 zl, z V-kami i dzialajacym amortyzatorem.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

znalazłem Unibike Evolution 2010 z amortyzatorem XCR http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-unibike-evolution-2010.html#fragment-4

Sądzicie, że to dobry wybór?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...