BartekOsa Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, przymierzam się do zakupu roweru MTB, do 1500 zł. Mój kolega pracuje w serwisie rowerowym i bardzo mi polecał Eurobike Aggressive, oto link: Eurobike Aggressive Bardzo proszę Was o radę, czy warto kupić ten rower (głównie ze względu na osprzęt) czy za te pieniądze warto zainwestować w coś innego (nowego). Serdeczne dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 No widzisz , jeśli kopniesz się do Opola to w Decathlonie możesz kupić Rockrider 5.3 który za te same pieniądze daje więcej : http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-3-s-2010-117014695/
BartekOsa Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 dodam, że w tej cenie nie chce tarcz, wole dobre V-ki. W międzyczasie znalazłem jeszcze takiego Kross level A2 z 2011r. Bardzo podoba mi się wizualnie, tylko pytanie czy ma dobry osprzęt?
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie ma dobrego ospzprzętu, tak zwany "amortyzator" XCM, nie dorównuje amortyzatorowi XCR, w dodatku napęd 24 biegowy, trudno znaleźć porządne komponenty po zużyciu tych w rowerze.
BartekOsa Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 w takim razie jakiego napędu mam szukać? 27 biegowego?
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Kup sobie jaki chcesz, po prostu trudno znaleźć porządne komponenty do napędu 24 biegowego, niedługo trudno bdzie znaleźć do napędu 27 biegowego, ale na razie jeszcze są.
BartekOsa Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 Zaproponowany rower z decathlon ma tarcze wiec to go dyskwalifikuje. Zwrocilem uwage, ze ten eurobike ma amortyzator XCT. Podejrzewam ze jest to cos pokroju XCM ktorego wszyscy odradzaja. Zaproponujcie mi prosze jeszcze jakies inne rowerki, do 1500 zl, z V-kami i dzialajacym amortyzatorem. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk znalazłem Unibike Evolution 2010 z amortyzatorem XCR http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-unibike-evolution-2010.html#fragment-4 Sądzicie, że to dobry wybór?
Rulez Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Sądzicie, że to dobry wybór? Lepszy niż Eurobike.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.