sebastiano1980spd Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Posiadam rower Kross Level A-4 poddałem go modyfikacjom Korba Shimano Deore FCM590 44T 175mm Manetki Shimano Deore SL M590 Kaseta Shimano CS HG50 9rz. Lańcuch CS HG53 Ale mam stary już amorek Rock Shox dart 3 i chciałbym zakupić nowy Czy Santour Epicon LOD-L-P 100 mm na rok 2011 byłby dobrym wyborem ??? Czekam do 8 kwietnia bo do piątku muszę zdecydowac czy go kupić jaka jest wasza opinia ? mam 600 zł na zakup.
adixtra Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja polecam ten amorek. Sam rozważałem między kilkoma amorami nowymi i używanymi i ten wydaje mi się najlepszy pod względem cena/jakość. A poza tym to amor pracuje bardzo ładnie. Po odpowiednim ustawieniu tłumikenia odbicia pracuje nawet na bruku. Pozdro
adriansocho Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Było dużo tematów odnośnie Epicona, po lekturze jednego z nich (założonego jakiś rok temu) wybrałem Epicona i jestem zadowolony. Dość uniwersalny amortyzator, od amatorskiego XC do lekkiego Enduro. Polecam pogrzebać w archiwum, bo ludziom już się nie chce tego samego pisać któryś raz:)
sebastiano1980spd Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisałem bo to niby nowsza wersja na ten rok ale dzięki za komentarze
adixtra Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 A może ktoś wie czym różni się model sf9 od sf11? Bo wizualnie to chyba tylko innym kolorem pokrętła od regulacji tłumienia i zaślepką od zawodu powietrznego, a ciekawiłoby mnie czy coś w środku uległo zmianie . Sent from my Milestone
Szparek82 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 adixtra masz rysunki poglądowe na stronie producenta.
M333 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 W podanym budżecie kupisz jeszcze rst first, tutaj link Żadnego z tych amortyzatorów nie używałem, gdybym jednak miał taki budżet to wybór ograniczyłbym do tych dwóch modeli. Polecam lekturę archiwalnych wątków, także wyszukiwanie przez googla.
Mod Team mrmorty Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2011 Szukajka się kłania nisko w pas!!! Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.