tolaj1 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 witam mam do kupienia rower scott fx 300 tylko nie wiem ile taki może kosztować, ma on uszkodzoną przerzutkę przednią - jaką zakupić?
Corratec Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ale dałeś nam o nim dużo info. nowy używany, jaki osprzęt, jakaś fotka czarodziei tu nie ma
Mod Team Franio Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2011 Jeśli rowerek ma oryginalny osprzęt (a zapewne tak jest), to wujek Google znajdzie jego specyfikację.
tolaj1 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 Ale dałeś nam o nim dużo info. nowy używany, jaki osprzęt, jakaś fotka czarodziei tu nie ma Ale dałeś nam o nim dużo info. nowy używany, jaki osprzęt, jakaś fotka czarodziei tu nie ma witam przesyłam zdjęcia - tylko każde osobno bo są "za duże" pozdrawiam Ale dałeś nam o nim dużo info. nowy używany, jaki osprzęt, jakaś fotka czarodziei tu nie ma proszę podać e-mail ponieważ nie mogę sobie poradzić z wysyłką,,,,,,,,,,,,,,,,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.