mono Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Czy słyszał ktoś o marce 2Danger ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Jest używany, waży 12 kg. stoi na XT, Deore, Magurach, i AXELu... nie mylić z macrocashem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 firma mi nie znana, ale sprzet (przynajmniej na fotce) wyglada niezle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naiLo Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 tylko czemu pedalkow nie ma :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 tylko czemu pedalkow nie ma Wink nie marudz, pedalki zawsze mozna dokupic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Sprzęt w sumie nie jest taki zły 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 pytanie jeszcze ile chce za to obecny wlasciciel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 1750zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74173669 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 aha, czyli xt jest tylko tylna przerzutka :wink: z aukcji wynika, ze sprzet jest prawie nowy. moim zdaniem warto: nawet jak rama sie rozleci to same "graty" sa chyba warte tych pieniedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Rower wygląda spoko i sądzę że nawet ta nieznana rama może być całkiem niezła. Może ta firma dopiero wchodzi na rynek? Ogólnie rower za tą cenę z takim osprzętem i stanem (jeśli zdjęcia prawdziwe ) jest wart uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
npoprostu Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Odświeżam posta, bo jestem ciekaw, jaki obecnie jest stan wiedzy rowerzystów nt. firmy 2Danger [minęło ponad trzy lata. Może teraz znajdą się tutaj osoby, które jeździły na 2Dangerze i mogą porównać jego jakość z jakimś rowerem firmy markowej (jeśli firmy 2Danger nie można nazwać markową)]. Jestem tego ciekaw, bo właśnie biorę pod uwagę zakup 2Dangera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ja znam, są to rowery z serii sklepu BOC, widziałem je w Niemczech. Solidne rowerki ale podejrzewam że mają cieższe ramki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ostatnio przykulał się do nas jeden taki na serwis 2Danger, osprzęt fajny, wszystko fajne, tylko ta rama jakaś taka makrokeszowa... spawy nierówne, farba brzydka, wykończenia detali brak - taki sh*t-bike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.