Skocz do zawartości

[Rower] Cube ams pro

jarek1994

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam okazje kupić rower cube ams pro. Cały osprzęt jest na grupie shimano deore xt, w tym także hamulce hydrauliczne.

Amortyzator to manitou super black spv, a damper to manitou swinger. kierownica i sztyca ritchey. Rower był lekko używany, ale tego po nim nie widać.

Jedynie naklejka na amorze trochę odchodzi. Dzisiaj jadę go lepiej obejrzeć, wiec proszę o szybką odpowiedz

Czy warto kupić ten rower za 3200zł?

Mniej więcej ten rower wygląda tak: Cube

Pozdrawiam.

Napisano

A skąd wiesz, że rower jest jak nowy?

Rower jako taki jest fajny ale po twoim opisie, bym od Ciebie nie kupił :) bez urazy.

Po tym co napisałeś nie wiadomo kiedy był kupiony, czy ma gwarancję itd.

On ma Manitou Super Black, czyli rower nie jest pierwszej młodości chyba, przynajmniej amor. Poza tym XT z jakiego jest rocznika? Z jakiego jest rocznika rama? Jak była serwisowana rama, zawiasy, amor..

Po za tym do czego będziesz używał ten rower?

My tego nie wiemy, ty to wiesz.

ps. Dziwnie duża cena

Napisano

Jak napisał kolega wyżej zacznij od tego czy potrzebujesz fulla, a sądząc po tym jak opisałeś ten rower to nie potrzebujesz.

Nic nie wiemy o tym rowerze ale sądząc po opisie to chyba parę latek już ma. 3200 to całkiem sporo.

No i ta naklejka.... :teehee:

Napisano

Manitou był montowany firmowo do AMS do 2005r. Później Cube przeszedł na kombinację RS i Foxa.

Jeżeli więc mówimy o rowerze z 2005r., to cena jest pomyłką.

Zobacz jak są prowadzone linki na górnej rurze - czy nad nią czy pod nią. To da jakieś wyobrażenie o roczniku.

Napisano

Linki są prowadzone na górze ramy. Cały osprzęt to deore po roku 2008. Chciałbym fulla bo mieszkam w górach i często jeżdżę po nich jeżdżę.

Ten rower sprzedaje mój znajomy, który ma sklep z rowerami. Gwarancję daje mi na niego na rok.

Napisano

Hm, no więc wygląda na to, że dostajesz sześcioletnią ramę z trzyletnim osprzętem.

Uważam, że nawet gdyby wszystko było tip top cena jest za wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...