mati123 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzisiaj wymieniłem kasetę i łańcuch, wsiadłem na rower i pojechałem przetestować. Jak na przedniej przerzutce było 2 a na tylnej 6 przy depnięciu prawą nogą strzelało,a gdy było np 3 z przodu a 6 z tyłu wszystko było OK. I teraz nie wiem czy poprostu łańcuch musi się uleżeć na przedniej zębatce czy problem tkwi w czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a co dokładnie kupiłeś jakie modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 kasete hg50 i łancuch tez hg50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 staraj sie unikać takich krzywizn łańcucha, więcej operuj tyłem, tak wyciągasz łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 2x6 to jest przekos? :/ Masz tam jakąś spinkę na łańcuchu założona? Może po prostu zębatki korby wyrobione, poka no fote :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Mi się wydaje ze łańcuch musi się ułożyć a na zdjęciu nic nie zobaczysz bo wszystko wygląda normalnie.(spinki nie ma ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A przypadkiem nie masz zjedzonej środkowej zębatki ?? Moze kwalifikuje sie do wymiany i na niej przeskoczyło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wymieniłem korbe i jest wszystko OK dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.