klami85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam Tak wiem, takich tematów jest tu już cała masa. Kilka przejrzałem i na tej podstawie wybrałem parę modeli. Potrzebuje ramy 19-20". Rower głównie do jazdy po lesie/błocie, b.rzadko jakaś ścieżka rowerowa. Hamulce raczej tarczowe. Ciekawy jestem tego A-Gang, ale nie miałem okazji na tym usiąść. Siedziałem na obydwu Cube i Level A6. W sumie mam podobne odczucia co do nich, ale na samym osprzęcie się kompletnie nie znam. Author TRACTION 2010 CUBE ANALOG DISC CUBE Attention KROSS Level A6 DISC Author A-GANG 7mm 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 jak dla mnie najlepiej wypada cube attention i author traction. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rychoo2 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja moge polecic meride matts trial 100. Tarczowki hydrauliczne z przodu i z tylu. I wydaje mi sie ze lepsza geometria ramy do lasu niz te co podales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.