Seba885 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam razem z dziewczyną chcemy kupić rowerki najlepiej MTB nasz budżet nie jest jednak bardzo duży ale mam nadzieje że do ceny max 1100zł dla mnie i 1000zł(+-100zł) dla dziewczyny zdołamy z waszą pomocą coś wybrać.Szukamy rowerków które będą się nadawały zarówno do jazdy w lesie pagórki szuter i również na asfalcie.Dziewczyna wolałaby damkę ale jeśli w tej cenie nie będzie nic fajnego to może być i męska rama.Ja mam 187cm i 106kg dziewczyna 174cm i 62kg.Trochę czytaliśmy na forum o roweruch ale mamy już mentlik w głowie który lepszy jaki osprzęt itp. Na co zwracać uwagę jakie modele i osprzęt jest dobry jak również jaki byłby dla nas odpowiedni rozmiar ramy? oglądaliśmy trochę kross hexagon v2 itd jak również level A2 2010 ale tylko od tak patrzyliśmy na nie bo za dużo nie wiemy o ramach osprzęcie amorkach itd. Mam nadzieje że doradzicie nam i zaproponujecie jakieś fajne rowerki w takiej cenie z góry dziękujemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.