tictac85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich poszukuję chętnych na wyprawę do Grecji. Wyprawa odbędzie się w sierpniu 2011r. Trwać będzie 30 dni w jeną stronę jedziemy autokarem Trasa prowadzić będzie przez: CZECHY SŁOWACJA WĘGRY SŁOWENIA WŁOCHY CHORWACJA BOŚNIA I HERCEGOWINA CZARNOGÓRA ALBANIA GRECJA
tomaler Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 jaka długość trasy? i jaki obliczyłes koszt? gdzie chcesz spać? co zwiedzać? napisz coś więcej:)
tictac85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 Trasa rozpoczynamy jazdą autokarem do Aten ze względu że trudniej by było się wydostać z Aten niż dostać do nich chodzi o rezerwacje na bilety. Ruszamy z Aten noclegi pod namiotami będziemy robić posiłki sami raz na jakiś czas można w restauracji zjeść zależy mi na minimalizacji kosztów, z Aten zmierzamy w kierunku Patra następnie będziemy jechać wzdłuż Adriatyku aż do samych Włoch (Trieste) potem do Ljubljany. Następnie do jeziora Balaton z Balaton do Bratysławy i ja kończę na granicy w miejscowości Pietraszyn lub Cieszyn ze względu że mieszkam 1 km ok granicy Czeskiej. Trasa wynosi 2700 km kosz około 1500 zł Tak dla podejrzenia trasy na mapie google. trasę możemy negocjować a obecne zaznaczenie to zarys podróży bo google nie potrafi zaznaczyć trasy tak jak bym chciał
Diver Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam Mam kilka pytań. Jakie daty startu i powrotu planujesz? Ja niestety muszę występować o urlop. Jakie dzienne przebiegi planujesz? Czy masz załatwiony autokar? Ja mam złe doświadczenia z autokarami latem. Już 2 razy nie chcieli mnie wziąć do autokaru na trasie międzynarodowej. Formalna odpowiedz - brak miejsca na rower. Pozdrawiam
adammo Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Jaki to jest przewoźnik i jakie połączenie? Przewożenie roweru autobusem jest możliwe i sam testowałem nie 1 raz. Trzeba to jednak lepiej wcześniej uzgodnić z przewoźnikiem. Ile kosztuje sam bilet autobusowy? Nie lepiej samolotem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.