Skocz do zawartości

Wyprawa Grecja 2011

tictac85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich poszukuję chętnych na wyprawę do Grecji. Wyprawa odbędzie się w sierpniu 2011r. Trwać będzie 30 dni w jeną stronę jedziemy autokarem

Trasa prowadzić będzie przez:

CZECHY

SŁOWACJA

WĘGRY

SŁOWENIA

WŁOCHY

CHORWACJA

BOŚNIA I HERCEGOWINA

CZARNOGÓRA

ALBANIA

GRECJA

Przechwytywanie.PNG

Trasa rozpoczynamy jazdą autokarem do Aten ze względu że trudniej by było się wydostać z Aten niż dostać do nich chodzi o rezerwacje na bilety.

Ruszamy z Aten noclegi pod namiotami będziemy robić posiłki sami raz na jakiś czas można w restauracji zjeść zależy mi na minimalizacji kosztów, z Aten zmierzamy w kierunku Patra następnie będziemy jechać wzdłuż Adriatyku aż do samych Włoch (Trieste) potem do Ljubljany. Następnie do jeziora Balaton z Balaton do Bratysławy i ja kończę na granicy w miejscowości Pietraszyn lub Cieszyn ze względu że mieszkam 1 km ok granicy Czeskiej. Trasa wynosi 2700 km kosz około 1500 zł

Tak dla podejrzenia trasy na mapie google. trasę możemy negocjować a obecne zaznaczenie to zarys podróży bo google nie potrafi zaznaczyć trasy tak jak bym chciał smile.gif

Witam

Mam kilka pytań.

Jakie daty startu i powrotu planujesz? Ja niestety muszę występować o urlop.

Jakie dzienne przebiegi planujesz?

Czy masz załatwiony autokar? Ja mam złe doświadczenia z autokarami latem. Już 2 razy nie chcieli mnie wziąć do autokaru na trasie międzynarodowej. Formalna odpowiedz - brak miejsca na rower.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...