tictac85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam wszystkich poszukuję chętnych na wyprawę do Grecji. Wyprawa odbędzie się w sierpniu 2011r. Trwać będzie 30 dni w jeną stronę jedziemy autokarem Trasa prowadzić będzie przez: CZECHY SŁOWACJA WĘGRY SŁOWENIA WŁOCHY CHORWACJA BOŚNIA I HERCEGOWINA CZARNOGÓRA ALBANIA GRECJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 jaka długość trasy? i jaki obliczyłes koszt? gdzie chcesz spać? co zwiedzać? napisz coś więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Trasa rozpoczynamy jazdą autokarem do Aten ze względu że trudniej by było się wydostać z Aten niż dostać do nich chodzi o rezerwacje na bilety. Ruszamy z Aten noclegi pod namiotami będziemy robić posiłki sami raz na jakiś czas można w restauracji zjeść zależy mi na minimalizacji kosztów, z Aten zmierzamy w kierunku Patra następnie będziemy jechać wzdłuż Adriatyku aż do samych Włoch (Trieste) potem do Ljubljany. Następnie do jeziora Balaton z Balaton do Bratysławy i ja kończę na granicy w miejscowości Pietraszyn lub Cieszyn ze względu że mieszkam 1 km ok granicy Czeskiej. Trasa wynosi 2700 km kosz około 1500 zł Tak dla podejrzenia trasy na mapie google. trasę możemy negocjować a obecne zaznaczenie to zarys podróży bo google nie potrafi zaznaczyć trasy tak jak bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Skrobnij na gg:5921665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diver Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam Mam kilka pytań. Jakie daty startu i powrotu planujesz? Ja niestety muszę występować o urlop. Jakie dzienne przebiegi planujesz? Czy masz załatwiony autokar? Ja mam złe doświadczenia z autokarami latem. Już 2 razy nie chcieli mnie wziąć do autokaru na trasie międzynarodowej. Formalna odpowiedz - brak miejsca na rower. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammo Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jaki to jest przewoźnik i jakie połączenie? Przewożenie roweru autobusem jest możliwe i sam testowałem nie 1 raz. Trzeba to jednak lepiej wcześniej uzgodnić z przewoźnikiem. Ile kosztuje sam bilet autobusowy? Nie lepiej samolotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.