tomecz9 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak jak w temacie. Gdzie mogę kupić ramy kellys-a?
Rulez Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Pewnie w którymś z tych sklepów : http://kellysbike.com/index.php?id=pl_dealers&countries_id=170&countries_name=pl
Pitof Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Pytanie jakiej szukasz? Tutaj mają jeden model MTB i cross.
tomecz9 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie podam konkretnego modelu, bo do tej pory nie znalazłem nigdzie w internecie w sprzedaży samych ram Kellys-a. Szukam ramy za ok 800zł. Jutro podzwonię do tych dystrybutorów ze strony www kellys'a. Dam znać jeśli się czegoś dowiem.
tomecz9 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 ogolnie ciezko dostac rame kellys. Trzeba dzwonic do dystrybutorow ze strony www. Ja zadzwonilem do sklepu z lodzi i gosciu ma rame magnus white z 2011 roku oraz inne. Polecam tez regularnie przegladac oferty allegro, tam tez jeden sprzedawca wystawia ramy. Jeden ze sprzedawcow poradzil aby kupowac ramy na jesien (sa wtedy wyprzedarze) btw. Czy do ramy magnus da rade zamontowac korbe shimano slx?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.