GRUBY94Start Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam otóż jestem ciężki waże 98kg i mam 1,87m mam rower firmy NEXT model monster 2 (teraz wiem że kupienie go bylo błędem ) jest w nim korba truvatiwa która zaczęła mi się wgniatać gdy na nim jezdziłem jest ona aluminiowa korbe zmieniłem na ientyczna myśląc że tamta korba była poprostu jakas felerna ale nowa korba ma to samo. Chciałbym się dowiedziec jaka korba i suport jest dla mnie dobra, bardzo prosił bym o linki, oraz supprot tak żeby była bardzo wytrzymała. PS: w moim rowerku nie ma przerzutek z przodu Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Taka korba powinna wytrzymać: http://allegro.pl/korba-shimano-deore-fc-m590-175mm-44-32-22t-czarna-i1529959520.html dwie zębatki zawsze możesz zdjąć i zostawić jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUBY94Start Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki ale coś jeszcze jak by można i jak ktoś zna jakiś dobry serwis rowerowy we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 To może napisz ile masz do wydania. W okolicach 200pln ta Deorka to najlepszy wybór, masz więcej bierz SLXa, to kawałek solidnej korby używanej z powodzeniem w DH/FR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUBY94Start Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No mam 250 ale jeszcze suport czyli ta jest ok to jeszcze jak możesz jakis suporcik podzucic Z góry dzięki Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Suport jest w komplecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.