Skocz do zawartości

[rower] Górski do 1700 zł

Shimanox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę o pomoc w wyborze roweru do kwoty tak jak już powiedziałem około 1700 zł, rower będzie służyl do lasów, ścieżek polnych, średnich gór. Nieznam się więc proszę o propozycje.

Zależy mi na tym, żeby rowerek miał przedni amortyzator (tylny nie)

Napisano

no niewiem....raczej z tarczowymi (najlepiej hydraulicznymi) czytałem dużo o Tektro auriga comp a właśnie one są w takich rowerach za 1700.

Napisano

ufff ale macie dużo pytań - rower raczej w sklepie stacjonarnym ale oferty możecie też dawać ze sklepów online (tylko proszę, nie z allegro-nienawidzę tych supersprzedawców i superokazji) I jeszcze na pewno zapytacie skąd jestem: a więc jestem z górna (10 km od Kielc-bez problemu mogę do Kielc dojechać jeżeli będziecie dawać propozycje z tamtejszych sklepów) No i sklepy online mogą być z innych miast (tylko żeby przesyłki mieli darmowe)

yyy...odpowiecie ?

Napisano

Ja na Twoim miejscy zdecydowanie kupowałbym w tej kwocie rower z V-kami.

Dobre tarcze to wydatek około 600 zł.

Ja w poprzednim roku kupiłem za podobna kwotę rower z V-kami w leprzym osprzęcie napędu.

Z reguły to działa tak:

1) Rower z tarczami = gorszy napęd

2) Rower z V-kami = lepszy napęd

Ja wybrałem V-ki.

Napisano

wiesz, ja ostanio jeździłem z tarczami w rowerze za 700 zł i było fajnie a więc jak kupię za 1700 z tarczami to będzie supeer. No dobra to dajcie jakieś rowery z v-kami albo z tymi tarczami bo na razie nikt nic nie zaproponował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...