Shimanox Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Proszę o pomoc w wyborze roweru do kwoty tak jak już powiedziałem około 1700 zł, rower będzie służyl do lasów, ścieżek polnych, średnich gór. Nieznam się więc proszę o propozycje. Zależy mi na tym, żeby rowerek miał przedni amortyzator (tylny nie)
MirekH81 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 a wolisz z hamulcami tarczowymi czy v brake bo to dość wpływa na cene roweru
Shimanox Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 no niewiem....raczej z tarczowymi (najlepiej hydraulicznymi) czytałem dużo o Tektro auriga comp a właśnie one są w takich rowerach za 1700.
Corratec Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Może podstawowe pytanie nowy czy używany ?
Mod Team Franio Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2011 Rowerek będziesz kupował na w sklepie stacjonarnym czy online?
Shimanox Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 ufff ale macie dużo pytań - rower raczej w sklepie stacjonarnym ale oferty możecie też dawać ze sklepów online (tylko proszę, nie z allegro-nienawidzę tych supersprzedawców i superokazji) I jeszcze na pewno zapytacie skąd jestem: a więc jestem z górna (10 km od Kielc-bez problemu mogę do Kielc dojechać jeżeli będziecie dawać propozycje z tamtejszych sklepów) No i sklepy online mogą być z innych miast (tylko żeby przesyłki mieli darmowe) yyy...odpowiecie ?
Mod Team Franio Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2011 A co myślisz o rowerach Scrapper AR1 i Scrapper AR2 z Go-Sportu?
Shimanox Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 no nawet fajne...właśnie oglądałem nowy katalog tych rowerów bo wydali katalog 2011. A inne ?
Mod Team Franio Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2011 Inne już ci proponowaliśmy, Dawidzie.
Shimanox Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 yyy, co ?? Chyba coś Ci się pomyliło bo ja nie jestem żaden Dawid
stypa Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja na Twoim miejscy zdecydowanie kupowałbym w tej kwocie rower z V-kami. Dobre tarcze to wydatek około 600 zł. Ja w poprzednim roku kupiłem za podobna kwotę rower z V-kami w leprzym osprzęcie napędu. Z reguły to działa tak: 1) Rower z tarczami = gorszy napęd 2) Rower z V-kami = lepszy napęd Ja wybrałem V-ki.
Shimanox Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Napisano 6 Kwietnia 2011 wiesz, ja ostanio jeździłem z tarczami w rowerze za 700 zł i było fajnie a więc jak kupię za 1700 z tarczami to będzie supeer. No dobra to dajcie jakieś rowery z v-kami albo z tymi tarczami bo na razie nikt nic nie zaproponował
Bikerex Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 te scrappery to nawet fajne rowery jak za tą cene ale ja raczej nie poszedl bym w ich kierunku
mckacper16 Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 może kross lvl a2 albo merida 40v ja sie nie znam zielony jest ale to jedne z leprzych propozycji linki: http://www.rowerzyst...-40-v-2010.html http://www.kross.pl/...A2_V-brake.html i jeszcze unibike http://www.rowerzyst...ution-2009.html są to nowe rowery choć niekoniecznie z tego rocznika
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.