kisielkamil Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam Zamierzam sprawić sobie pierwszy raz taki rower. Pytania: Gdzie można kupić nowe i tanie ostre koło we Wrocławiu lub w okolicach? Czy na pierwszy taki rower nadaje się ten model: "ADRIATICA FIXED BLACK" Mam 193cm wzrostu czy rama 59cm nie będzie za mała? Co o nim sądzicie? Może jakieś propozycje? Pozdrawiam Kamil
Konik Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Świetny rower, ja bym się nie zastanawiał. 59 cm może się okazać delikatnie za mała, ale co tam, ważne, że będzie lans na hi-tenowej ramie z napisem fixed i białych oponkach
Kosma Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 bedziesz zadawal szyku ,nawet sie nie zastanawiaj. wszystkie laseczki twoje.
elberet Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 jest już jeden temat o pierwszym ostrym. polecam sklep z poznania fixed freaks, tanio składają naprawdę niepowtarzalne rowery NA ZAMÓWIENIE.
kisielkamil Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 O co chodzi z tym lansem? Jest to po prostu najtańszy nowy rower jaki znalazłem w sieci. Chyba na plus, że przy okazji całkiem dobrze wygląda. A naklejki i tak bym usuną. jest już jeden temat o pierwszym ostrym. polecam sklep z poznania fixed freaks, tanio składają naprawdę niepowtarzalne rowery NA ZAMÓWIENIE. Dzięki za cynk, wysłałem do nich pytanie o najtańsze co mogą mi złożyć. Jestem ciekawy jaka będzie odpowiedź.
bonton Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 co to się porobiło? że ludzie kupują gotowe ostre. kiedyś nie do pomyślenia...
kisielkamil Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 co to się porobiło? że ludzie kupują gotowe ostre. kiedyś nie do pomyślenia... Chyba spowodowane jest to zaganianym trybem życia i przez to brakiem czasu na majsterkowanie. :-(
Aurox Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 dlaczego ostre koło? tak z ciekawości? może jak będe to wiedział to łatwiej będzie mi łatwej Ci pomóc
kisielkamil Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 dlaczego ostre koło? tak z ciekawości? może jak będe to wiedział to łatwiej będzie mi łatwej Ci pomóc Dlaczego? Chyba chęć spróbowania czegoś nowego czyli z ciekawości. Kiedyś wy też zaczynaliście przygodę z ostrym. A rower będę jak na razie używał na dojazdy do pracy. Liczę na większy wysiłek fizyczny niż na normalnym rowerku.
KubaRozpruwacz Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Liczę na większy wysiłek fizyczny niż na normalnym rowerku. Przecież ostre koło samo jedzie!
kisielkamil Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 Przecież ostre koło samo jedzie! Bardziej chodzi o ciągłe kręcenie.
Aurox Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Dlaczego? Chyba chęć spróbowania czegoś nowego czyli z ciekawości. Kiedyś wy też zaczynaliście przygodę z ostrym. A rower będę jak na razie używał na dojazdy do pracy. Liczę na większy wysiłek fizyczny niż na normalnym rowerku. odpowiedź: kup starą szosę i ją przerób, oesu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.